VELKOMMEN TIL TIF GYMNASTIK

Glædelig jul samt et godt nytår - vi ses i 2019

2018 er ved at være omme. Det har været et fantastisk år og er en fantastisk sæson, som vi er i.
Mange medlemmer, mange nye frivillige og nye hold - vi er glade for den store opbakning i TIF gymnastik.
Tusind tak for det.
Vi har i 2018 haft yoga event, Wellness Fitness event, gymnastik overnatning,
en del springture ud af huset, afholdt Disco-Rul og deltaget i Fed Fredag.
                     Derudover har vi haft en masse små arrangementer som fælles instruktør/hjælper møder, mange hold har                       haft vejleder fra DGI på besøg, flere instruktører har været på kurser, vi har deltaget i Frivillig
Fredag arrangeret af Frivilligcenter Favrskov og mange andre aktiviteter.
Alle vores frivillige er super engagerede, dygtige og søde undervisere. Det er vi stolte af og meget glade for.
                Vi glæder os til det nye år og den kommende opvisning den 23. marts 2019.

Rigtig glædelig jul, samt godt nytår til alle jer fra alle os.

På vegne af TIF gymnastik bestyrelse
Formand Anja G. Bachstein

For tilmelding til hold tryk logind under brugermenu.

Vidste du, at du kan søge hjælp til dit barns kontingent - så lad os hjælpe, hvis det kan gøre det muligt for dig at sende dit barn afsted.
Læs mere om ordningen på www. favrskov.dk/fritidspas og/eller ring/skriv Anja G. Bachstein - anjabachstein@gmail.com eller 22531790 .
(Ansøgnings skemaet skal udfyldes af foreningen - men der er selvfølgelig fuldstændig diskretion).

Ved behov for hjælp til klubmodul kontakt Anja G. Bachstein - anjabachstein@gmail.com eller 22531790.

Holdoversigt kan læses her på siden og som plakat på vores facebook-side

Hovedsponsor for Thorsø Tungelund IF