<![endif]>

Forretningsbetingelser for THORSØ - TUNGELUND IF´s website T-if.dk

Generelle oplysninger om klubben:

Klubbens juridiske navn: THORSØ - TUNGELUND IF

Selskabsform: Forening

CVR-nummer: 31436702

Adresse:

THORSØ - TUNGELUND IF

Frejasvej 1 Thorsø 8881

Officiel e-mail adresse: formand@T-if.dk

Officiel web-adresse: www.T-if.dk

PRISER

Alle priserne på   www.t-if.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening..

Når du via dit dankort køber et af følgende produkter:

- Tilmelding til hold(eller flere hold)
   - Venteliste
   - Passivt medlem

Sker det som en forudbetaling for den periode der er angivet ved købet.

THORSØ - TUNGELUND IF. kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr.  pr.transaktion for 50.- og under.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb.

BETALING

www.t-if.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort

Visa/Dankort

eDankort

Betaling sker forud.

Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos THO aRSØ - TUNGELUND IF samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger hos THORSØ - TUNGELUND IF har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos THORSØ - TUNGELUND IF, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

Ved tilmelding til et hold eller arrangement  accepterer du samtidig, at der må tages fotos og/eller optages video af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til t-if's hjemmeside samt til trykte og sociale medier som Facebook, YouTube, PR-materialer og lignende. Billederne (og optagelserne) kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder) eller situationsbilleder fra en større forsamling. Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder og videooptagelser, eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en e-mail herom med navn og arrangementstitel til t-if: (tif@voldbirk-security.dk)  inden afholdelse af arrangementet.

NYHEDSBREVE

Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL KUNDENS COMPUTERUDSTYR

Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

PRISER

Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.

Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort.

THORSØ - TUNGELUND IF kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10 % ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under.

Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER

De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden

FORBEHOLD

THORSØ - TUNGELUND IF tager forbehold for tryk- og prisfejl.

THORSØ - TUNGELUND IF er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE

THORSØ - TUNGELUND IF og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.t-if.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.

- at www.t-if.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

THORSØ - TUNGELUND IF og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af THORSØ - TUNGELUND IF ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for THORSØ - TUNGELUND IF. THORSØ - TUNGELUND IF påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af THORSØ - TUNGELUND IF ydelser på www.T-if.dk

KLAGER OG REKLAMATIONER

Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

THORSØ - TUNGELUND IF

Frejasvej 1 Thorsø 8881

Klik HER for at se vores vedtægter.

Klik HER for at se vores referat fra generalforsamlingen.