Info
Trampolinspring sker i "den store trampolin". Det er en sport, som kræver en overraskende god kondition. Derudover vil du også skulle træne styrke, balance og koordination for at nå målet om fuld kropskontrol i luften. Vi lægger stor vægt på sikkerheden. Det er derfor altid træneren, som afgør, om du er parat til at gå videre med et sværere spring, f.eks. fra en salto til dobbeltsalto. Vi vil også bruge airtrack, så vi ikke skal stå stille mellem spring. Max 12 på holdet. Vi har i første omgang lejet 2 store trampoliner hos GymDanmark.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(2) Trampolin 8-11 år
Mandag 17:30-18:45 Multihal, Multihal